Vizite nocturne

Admin | Personals
17 Nov 2012

No, acum câteva zile, după corvoada obișnuită din zi de la serviciu și cea de acasă, ne-am băgat în pat pe la vreo 11. Bun. Somn de voie. Pe la vreo 4 dimineața, sună soneria de la ușă. Zic Dafuq?!? O fi vreun idiot care a greșit, se întâmplă. Mai greu oricum, din moment ce interfonul ăla la scară nu e pus degeaba. Oricum.

Mă trezesc la prima sonerie, zic “Dă-o-ncolo”, mă întorc pe partea cealaltă. nimic, omul insistă. Ea, panicată, gen “Ne calcă hoții !!!”. Zic “Hopa bre, hoțul nu sună la ușă la 4 dimineața. Încearcă clanța și apoi bagă cheia sau șperaclul. Eventual sunt ăia de la DPIR. Hm, nu e bun nici asta, că aia zic Deschide, Poliția, și după aia bagă berbecul în ușă”. Bun. Mă ridic din pat. Mă duc la ușă, văd un cocalar vorbind la telefon afectat, gen “Să moară mama, aici sunt bre, sunt la ușă și sun, cum nu mă auzi ???”. Liniște fiind, aud și persoana cealaltă de la capătul firului, o voce de damă, zicându-i nușce. Ăla nimic, afectat profund, frustrat, sună în continuare și bate și la ușă, de parcă soneria nu ar fi fost deajuns.

Deschid. Moment de panică pe cocalar. “Aoleu să moară mama, mii de scuze, am greșit !!!”, și-o ia la fugă. În fine, n-am înțeles exact ce legătură avea moartea maică-sii cu chestia asta dar, mă rog, treacă de la mine …

Apuc să-i strig în urmă “Bă idiotule, vezi prima dată dacă suni unde trebuie la orele astea, că nu se stie pe cine deranjezi din somn, poate îți iei și un glonț în cap, că sunt și oameni iuți de trăgaci pe aici”.

Săracul om a rupt asfaltul de pe hol în toate zările.

True story.

Later edit : Ieri noapte, mai pe la 2 așa, stătea săracul în fața blocului și urla cât îl țineau bojocii că o iubește, că de ce ea nu-l iubește, chit că ea are 500 de kile din spusele lui, că s-a pus cu dracul gol, etc. și etc.

Bottom line is : Dragostea te pune să faci lucruri tâmpite. Sau cum spunea vărul Forrest Gump : “Stupid is what stupid does”.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
transpirat
Portret de familie

El, plin de sudoare și luptând din greu cu niște bere ieftină (nu, nu vorbim de Neumarkt, că de aia...

Close