UDMR, dispăreți din țara asta !!!

Admin | Personals
9 Dec 2012

După ultimele rezultate ale votului mirobolant din România se pare că USL a câștigat cu o majoritate covârșitoare. Șoc :  Mă strâng chiloții. După care urmează ARD și … … … PP-DD. Bine, să nu ne mire acu PP-DD-ul, că oameni idioți și decrepiți mental sunt peste tot.

Dar …

UDMR, această Cenușăreasă a politicii românești, încă o dată este așezată la masa tratativelor, într-un salon fastuos, cu valeți și meniu de Casă Regală, pentru a li se pune pe masă alegerile, cadourile de Moș Crăciun. Acest Mikulás al maghiarilor (Victoraș Ponta) caută prin tolba-i peticită de criză niște ajándék de outlet pe care să le împrăștie pe masa ospățului.

Oare stăm noi în 5% de la UDMR? Sau ne gândim că lucrurile se împut grav în 2013 și ne trebuie o masă gulaș-itoare? Sincer înclin spre scenariul acesta.

Santa Claus s-a gândit și la Domnul Dan Diaconescu, alesul POPORULUI (prostime și alte sinonime mai găsiți voi că mie mi-e mult prea scârbă și am o senzație de vomă în mațe de aș vomita și pe un trecător de etnie romă), așa băiet cuminte de mult nu a mai văzut pe sub bradul românesc de import din China și îi întinde o fărâmiță (și nu vorbim aici de Fărâmiță Lambru, odihnească-se în pace și respect) la acest ospăț al flămânzilor. Să vedem acum dacă o regurgitezi sau chiar o vei digera în fapte, rămânând în urma ta dovezi solide.

Ca să ne înțelegem, am prieteni unguri, mi-s dragi tare, dar pe conducătorii lor infecți i-aș schingiui cu pistolul de PlayStation3. Deci nu mă considerați xenofoborasist.

Sper că ați ajuns la vot astăzi.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
Despre Internetul nelimitat

Îmi plac reclamele la Internetul nelimitat oferit de mai multe firme de telefonie mobilă. Internet nelimitat noaptea. Clasic românesc. Păi...

Close