Testul suprem al dovezii existenței Creatorului

Admin | Personals
16 Nov 2012

Din unele puncte de vedere Bucureștiul e un oraș cosmopolit, într-un continuu freamăt, plin de vibrații și energie. Dar asta e altă poveste.

E un oraș plin de ciorditori oameni care “împrumută” diferite chestii de la alți oameni și “uită” să le mai returneze (sau cum zice japonezul, face un “Five Finger Discount”, sau dă cu Alexandru Jula, slang-uri de astea). Tot felul de lucruri. De la un salam, o pâine sau o rezervă de Ambi Pur pentru autoturism (sunt al dreaq de scumpe prostiile alea într-adevăr …) din hipermarchee la un telefon, un portofel sau alte chestii de pe stradă, culminând cu momentul în care pensionarul clasic se uită pe geam dimineața la cafea și constată că locul pe care îl ocupa de peste 40 de ani vajnica lui Dacie, pe numele ei Mioara, este gol. Nu, nu a plecat de bună voie săraca, ci a fost “imprumutată” și uitată apoi printr-un câmp, stâlp, cap de podeț, etc.

Ideea e că Bucureștiul e primul oraș în care am văzut până și ultimele junghiuri de Dacie cu alarmă montată pe ele. Ma jur că nu am înțeles atunci rostul. Acum îl văd.

La ce voiam să ajung : Există momente în care păgubitul de mașină explică organului faptul că el nu înțelege cum a putut să-i dispară comoara vieții lui din fața blocului, întrucât el a închis-o cu cheia, a pus și alarma și eventual a dat drumul și la câine.

Ei, ca să înțeleagă și respectivul personaj cum se pot întâmpla asemenea fapte abominabile, delectați-vă cu :

Deci, este normal să închizi mașina, să pui și alarma, dar de bun simț ar fi să nu uiți să iei și cheile cu tine și să nu le uiți în portieră. Și nu, proprietarul nu era prin preajmă, cheile erau tot acolo și după ce am plecat eu de acolo, însemnând undeva la 4 ore. Am înțeles ca Iisus te protejează, dar știi cum se zice … Don’t push it son !

Nu de alta, dar la momentul respectiv, cursurile gratuite de învățare a Bibliei nu prea or sa te ajute.

Zic.

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
usa
Amintiri din paradis : The American Dream – New York City – part 1

New York, cunoscut și sub denumirea colocvială de New York City sau NYC în slang, este cel mai populat oraș...

Close