Suicidal instinct

Admin | Personals
26 Mar 2015

image-2015-03-26-19749629-46-andreas-lubitzOamenii sunt niște ființe foarte ciudate. Unii dinte ei, atunci când ajung la niște puncte de turnură în viață tind să ia cele mai idioate decizii. De obicei se gândesc la faptul că iau cea mai ușoară decizie pentru ei. Întrebarea e : de ce nu vă gândiți și la oamenii din jurul vostru? Câti or fi aceia, nu contează.

În lume plin de :

“El/ea, dezamăgire în dragoste. Își pune capăt zilelor. Spânzurat/dat foc/împușcat/pastile/etc. Singur. Șoc pentru toată lumea. Dar vai, avea toată viața în față, de ce a facut-o? Părinții stau și plâng pe la mormintele copiilor gândindu-se ce a mers prost, ce ar fi putut să facă mai bine”

Bonus pentru această variantă : “El/(nu prea există ea la acest bonus), dezamăgire în dragoste. Decide să mai ia cu el în această ultimă călătorie și alți oameni. Se urcă în mașină, merge cu maxim de viteză pe stradă, intră în coloziune intenționată cu alt/alți participanți în trafic, doar doar o muri. Target achieved. Plus bonus. Încă vreo câțiva oameni/familii luate de pe lumea asta de “selfish ignorants”. Doar câțiva. Dar și-a atins scopul, a murit.”. Șoc și groază.

“El/ea, datorii maxime pe la bănci/cămătari/cunoscuți/etc. Nu poate să mai dea banii înapoi, se spânzură/aruncă de la etaj/îneacă/etc, problem solved. În urmă rămân soți/soții/copii/părinți/cunoscuți, toată lumea în șoc, întrebându-se de ce.”

Plus alte exemple pe care nu le înșir aici despre cum ai putea să-ți iei viața dacă asta intenționezi.

Dar ca exemplul de astăzi, în care copilotul unei aeronave a decis să zdrobească avionul de versantul unui munte, din cauze încă necunoscute încă (cică depresie și epuizare), luând cu el încă 150 de oameni, mai rar. Într-o notă mai morbidă, tare aș fi curios să aflu ce l-a împins să facă acest gest. Dezamăgire/frustrare/atac terorist/probleme la mansardă … ce naiba te-ar putea împinge să faci acest gest egoist și să consideri că a lua pe lumea ailaltă (dacă există, bineînțeles…) toți oamenii ăștia?

Câteva țări în doliu, zeci de familii îndoliate, o sută de mii de întrebări ridicate asupra siguranței transportului aerian. Și pentru ce?

Pentru că cineva a dorit să-și spele rufele murdare în public, și nu acasă.

Precum Chef Patrizia spunea : halucinant.

Folosind destul de des acest mijloc de transport aerian stau și mă gândesc ca prostul : nu mai bine era o defecțiune tehnică? Aia o mai poți controla. Creierul uman, niciodată.

P.S. : Știu că nu e bine să vorbești de rău morții, dar …. e absurd.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
Pușcăria, izvor de erudiție și smerenie

Șoc și groază în lumea beletristică! În lumina ultimelor evenimente care au condus la eliberarea înainte de termen a unor...

Close