Recomandare film : Hobbitul (The Hobbit) 2012

Admin | Personals
4 Dec 2012

Hobbitul / The Hobbit

Dacă e să îmi doresc cu ardoare să văd un film la cinema, atunci este vorba despre “Hobbitul”, în regia lui Peter Jackson. Filmul este o  ecranizare a romanului lui Tolkien cu același nume și îl are ca personaj principal pe Bilbo Baggins, un Hobbit care pornește în aventura vieții lui cu scopul de a recupera comoara furată de dragonul Smaug. Am văzut și revăzut de câteva ori trilogia “Stăpânul Inelelor” și m-a captivat povestea. Nu același lucru îl pot spune și despre filmele din seria “Harry Potter”, care, pentru un motiv nu foarte bine nedefinit îmi repugnă simțului văzului.

The Hobbit este cu siguranță unul dintre cele mai anticipate filme ale anului 2012. Din mai multe motive. Unul din ele este acela că readuce în prim plan eroii și povestea trilogiei “Stăpânul Inelelor”. Al doilea ar fi faptul că în el se regăsesc personaje ca Legolas, Frodo, Saruman, Gollum și Gandalf, jucate de aceiași actori ca și în Stăpânul Inelelor. Al treilea,  ar fi că la filmarea sa, desfășurată de altfel în mirificul decor al Noii Zeelande (e pe wishlist pentru o viitoare vacanță … 🙂 ) au fost folosite camere 3D de mare viteză, dublând numărul de fps-uri până la mirifica cifră de 48. Partea aiurea zic cei care deja l-au văzut în premieră în Noua Zeelandă, e că spectatorii au ieșit de acolo acuzând stări de amețeală și migrene, că e imaginea prea intensă and so on.

Păi măi copii, înseamnă că nu ați văzut la cinema 3D filme horror de genul “Saw 5”. Acuratețea și realismul cu care îți zboară spre cap sânge, cuțite și alte chestii de genul ăsta pe care să le poți visa noaptea, sunt inimaginabile. Așa că nu vă mai plângeți că vă uitați la niște peisaje de basm în 3D, de un realism fantastic. Imaginați-vă că mergeți în vacanță acolo … Sună altfel, nu ? Sau mai bine vă uitați la psihopați care ciopârțesc oameni ? Your choice 🙂

Eu abia aștept să merg pe 14 la premieră. Presimt că va merita, cu vârf și îndesat. My precious, muahahaha 😀

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
transpirat
Portret de familie

El, plin de sudoare și luptând din greu cu niște bere ieftină (nu, nu vorbim de Neumarkt, că de aia...

Close