RCS & RDS versus Discovery Channel

Admin | Personals
5 Dec 2012

Este de notorietate publică de acum scandalul pornit de la scoaterea din grila de posturi a RCS&RDS a canalelor Discovery. Că așa-i în tenis, nu?

De ce ? Pentru că cei de la RCS&RDS au motivat scoaterea din grilă pe motiv că audiența acestor canale nu depășește 1% din totalul de vizitatori. Dacă ar fi să ne luăm pur după acest fapt ar însemna că suntem o nație de sămânțari care se uită doar la CanCan TV, la babe violate la Știrile ProTV și eventual la fotbal pe canalele de sport dedicate. Ceea ce e adevărat de altfel. Așa suntem. Suntem o nație de inculți. Cei mai educați puțin se mai uită la un History Channel, un Discovery, chestii de astea prostești. Suntem probabil în cei 1%. Sau mai puțin.

Dar sincer nu cred că asta a fost problema. Ci faptul că au mai apărut niște posturi de genul Digi World în grila de programe a RCS&RDS. Foarte mișto de altfel. Dar proprietate a RCS&RDS. Mi se pare doar mie sau sau sună puțin a eliminarea competiției ? A,da, au spus cei de la RCS&RDS că vor introduce niște posturi de la BBC. Ca să ne închidă gura.

Motivul oficial a fost cel că Discovery a cerut prea mult pentru difuzarea programelor lor de către RCS&RDS.

Ok, până aici am înțeles tot.

Dar, stai, că there’s more, cum zice spaniolul.

Acuma aflăm că de fapt RCS&RDS a făcut mișcarea asta cu scoaterea posturilor din grilă fără să aibă acceptul prealabil al celor de la CNA. Hopa, parcă ăia de la Discovery erau the bad guys, nu ? Ei, se pare că NU. RCS&RDS au acționat făcând abuz de puterea și de poziția pe care o dețin, mai pe scurt, au făcut pipi pe noi.

Păi nu așa se face treaba într-o societate democratică Gogule Isztvan. Este un chain of command care trebuie respectat. Punct. Dacă îl încalci, o să ai de plătit.

Nu contează că cei de la Discovery au cerut mai mulți bani. E o piață liberă. Dar nu așa se face treaba, domnilor de la RCS&RDS.

Aștept cu nerăbdare decizia CNA de pe 18 Decembrie. S-ar putea să avem parte de surprize surprize cu Andreea Marin-Bănică. Zic.

Tags: , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
igor
Despre arta regizorală

Arta regizorului poate fi comparată cu arta dirijorului unei orchestre simfonice mari. În cazul în care este nevoie să fie interpretată...

Close