Portret de familie

Admin | Personals
13 Aug 2013

transpiratEl, plin de sudoare și luptând din greu cu niște bere ieftină (nu, nu vorbim de Neumarkt, că de aia beau șantieriștii, el bea Ciuc), din când în când emanând niște grohăceli onomatopeice și impunându-și autoritatea de mascul potent în fața familiei.

Ea, o mahalagioaică ce bârfește tot și toate. Roade o sămânță, cojile scuipându-le în scrumieră. E agasată de nivelul scăzut al muzicii ce merge în surdină pe această terasă a unei pensiuni de 4 stele. Decide să pună niște muzică după propriile gusturi direct de pe smartphone-ul personal. Tare. Ce conteaza că mai sunt 40 de oameni in jur?

Progeniturile Boracii, niște puștani plini de ifose, folosind des expresii auzite probabil de la tac’su atunci când se ceartă cu mă’sa.

El, sugându-și din când în când măseaua cariată, privește în jurul turmei păstorite cu o satisfacție porcină. Apoi mai bagă un Ciuc și mai scapă niste grohăceli amestecate cu un pic de râgâială. E sâmbătă. A ajuns aici azi dimineață. Mâine pleacă înapoi la Bucuresti la jobul lui de taximetrist la Leone. Bine ați venit pe Valea Prahovei.

Tags: , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
Iacătă-l pe fii-su ăl mic al lui Predator

Vine un moment uber nașpa în viața lui Predator, și anume cel în care descoperă că fii-su e hipster. Nu...

Close