Poanta secolului : Ce-ar fi dacă … ?

Admin | Personals
17 Dec 2012

apocalipsaAcum ceva timp frații noștri mayași au făcut o profeție cum că Apocalipsa, sau ceva de genul ăsta, cu morți, morți și iar morți, va veni pe data de 21 Decembrie 2012. Sincer nu mi-am bătut capul cu așa niște aberații din punctul meu de vedere, prefer să cred că atunci când s-au apucat să sculpteze acel faimos calendar, la un moment dat au rămas fără materie primă, gen piatră, și atunci au zis fuck it, las că s-or prinde ăia de peste milenii care-i poanta, că doar nu-s atât de idioți încât să creadă că avem noi cum să prevestim când vor închina ei steagul.

Eu nu mi-am bătut capul, as I said. Dar am observat o tendință a posturilor TV history and science related să dea foarte multe documentare în această perioadă despre cum să ne pregătim de Apocalipsă, ce să mâncăm de Apocalipsă, cum și dacă avem voie să facem sex de Apocalipsă, cum reacționăm dacă, odată cu Apocalipsa vin și extratereștrii, plus ne atacă și armatele de zombi, plus ăia din Saga Amurg. Și Dan Diaconescu.

Par example, mă uitam ieri cât de bine au prins aceste îndemnuri la poporul american. Păi tati, cred că la momentul actual minim 70-80% din ei sunt pregătiți să facă față Apocalipsei. În ce sens ? Păi au săpat sub case adăposturi anti-atomice. Au pregătit și adaptat vehicole mari, capabile să străbată distanțe mari și să transporte cât mai multe chestii, un fel de Arce ale lui Noe. S-au înarmat până în dinți. Toată familia, de la maimuță la țap electronic știe arte marțiale, știe să mânuiască armele albe, să tragă cu bazooka, să faca omletă din 3 pietre și un fir de iarbă, să repare un tanc cu o cutie de chibrite, mai pe scurt, sunt niște adevărați supraviețuitori. Faza e că oamenii chiar cred în chestiile astea, toți au tot felul de scenarii care mai de care mai twisted în cap, la care pun pariu că fac față cu brio.

După ce mi-am împuiat capul cu toate idioțeniile lor am avut o revelație … Dar una cruntă, nu așa :

Ce-ar fi dacă pe data de 21 decembrie, toate companiile furnizoare de electricitate ar opri curentul electric pentru 10 minute, așa, as a joke ? 😀

Cred că ar face toți treaba mare sau treaba mică sau combinată pe el … Fără glumă 😀

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
Oameni amarati
Saraci, saraci tare, dar …

Suntem unul din popoarele Europei unde oamenii de rând au mai mult grija zilei de mâine, eventual a celei de...

Close