Pentru că Credință

Admin | Personals
12 Mar 2014

patriahul_daniel_dolarNu va inflamați de cacofonie, de aia am și pus-o acolo. Plus de asta, este dedicat unui anumit gen de persoane. Nu vă inflamați dacă nu faceți parte dintre ei… Acum, în altă ordine de idei :

Am avut marea surpriză să dau peste tot felul de hyper-activiști depedeve religios în acest spațiu virtual numit Internet. Când spun mare surpriză nu mă refer la cei care așa au fost născuți, îndoctrinați, indobitociți și așa mai departe. Nu. Vorbesc de cel mai nou gen și cel mai periculos după părerea mea, de genul de om care a fost bagabont toată viața lui, a venit un moment în care a avut o refelație, și de atunci stă strâns agățat cu dinții cu biserică și de credință, alea de acum sunt motto-urile vieții lui, acel silver-lining după care se ghidează toată existența preacuvioasei sale făpturi (de acum) pe aces pământ mizerabil, plin de atei, necredincioși, pești și curve care e ele.

Sincer și vorbind foarte franș, mă doare fix în fund de refelațiile acelui gen de persoană. Don’t give a flying fuck. Asta până nu interferă cu planurile mele și principiile mele, acel moment în care se inflamează din toți bojocii lui de fost fumător, machitor și beneficiar al serviciilor sexuale ale mai multor domnițe. Vorbim la trecut, pentru că acum este un mare sfânt, un om pios și plin de sfioșenie. La fiecare 10 minute postează câte un link din Ziarul Lumina și-i face analiza pe text depedeve bisericesc. Probabil că e la fel ca și în cazul acelor persoane care au perdea de cruciulițe în mașină, cu cât mai multe, cu atât este mai mare nivelul de protecție, mai ceva decât ai avea 3 gealați de la BGS acolo cu tine în mașină.

Ce mă enervează pe mine sunt momentele în care se inflamează maxim și incepe sa-ți dea el lecții de viață si de religie. Pe bune?

Păi măi tâmpitule care ești, ce treabă ai tu cu treaba mea? Esti direct implicat? De ce te bagi ca musca în fundul calului fără să ai nici o taină cu subiectul? Plus pilde de astea gen “Știi care-i diferența dintre umor și bășcălie? Îți recomand să ștergi ce ai postat, e o aberație.” Cine ești tu să-mi spui mie ce să fac și să-mi judeci ceea ce gândesc?? Păi măi tâmpitule și idiotule care nu mai e altul, ai auzit de libertatea de opinie și exprimare? Dacă nu gândesc la fel ca tine, ce? Se răstoarnă lumea? Nu faci nănuță bine noaptea? Transpiri?

Măi dobitocule, religia ar trebui să poată fi aleasă de către fiecare persoană de pe planeta asta. Singurul nostru păcat este că ne-am născut în această țară, direct fain frumos adepți ai religiei ortodoxe, altceva nu există, restul e blasfemie.

Păi măi tâmpitule care ești, nu mai bine că altora li se oferă posibilitatea de a alege religia de care doresc să aparțină, la o vârstă la care au destul discernământ să o facă? Nu așa, tam-nesam, ai o lună de viață, jap cu capul în cristelniță, felicitări, esti creștin ortodox pe viață. Pe bune?

Măi tâmpitule care ești fără seamnăn, pe cine-mi dai tu mie ca exemplu, pe Daniel? Omul care conduce Biserica Ortodoxă de parcă ar fi prima putere în stat? A, stai, am uitat, la noi chiar e prima putere în stat. Suntem rupți în cur, n-avem după ce bea apă, dar fonduri pentru construirea de noi biserici se găsesc oricând. Cash, instant, nu credit, nu nimic. Fonduri total nerambursabile. Asta pe lângă donații… Și explicația halucinantă a fost că trebuie mai multe biserici, să aibă bietul român sărman unde să se roage ca să-i fie mai bine. Asta după ce dă bani la popă, cumpără lumânări și toate cele trebuincioase.

Pe ăsta măi idiotule? Ești atât de prost, încât sper ca după ce vei da colțul să fii îmbălsămat și să faci minuni. Tâmpitule.

Sfat prietenesc: vezi de-ale tale și de neamul tău, nu te mai băga aiurea în conversații pe care nici măcar nu te privesc.

Shalom.

P.S.

Știu că am scris refelație și nu revelație. Asta era și ideea.

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
etnic
Apropo de minoritățile naționale

Bre, cum vine treaba asta cu minoritățile ? Că dacă stai să aduni, sunt mult mai mulți cetățeni de etnie...

Close