Nu trageți dom’ Semaca !

Admin | Personals
5 Jan 2013

sergiu nicolaescuS-a mai dus cineva din vechea gardă. Unul câte unul, în 2012 și acum la început de 2013 au plecat, printre alții: Iurie Darie, Ion Lucian, Emil Hossu, Șerban Ionescu, Sergiu Nicolaescu și alții.

Nu vreau să fac un articol în care să-l elogiez pe ultimul plecat dintre noi, și anume Sergiu Nicolaescu. De ce? Fiecare are scheleți ascunși prin dulap. Fiecare a avut păcatele sale. De aia se spune că nu e bine să vorbești de rău pe morți. Lasă-i să se odihnească în pace acolo unde s-au dus. Nu vreau să fiu un al doilea CTP. Efectiv zi-le “Dumnezeu să-i ierte!” și lasă-i să se ducă în pace.

Oamenii sunt răi. Se apucă să scormonească toate mizeriile din trecut dacă în timpul vieții respectivul a fost un om stimabil sau sa-l ridice în slăvi și să-l preamărească, de parcă nu ar mai fi altul ca el. Știți care e partea funny? În timpul vieții vezi câteva reportaje cu respectiva persoană. După moarte, pe toate canalele de știri vezi cât e ziua de lungă, timp de câteva zile bune, numai știri despre respectiva persoană. Plus mâncarea maximă de rahat, că fii atent că ăla nu a vrut să fie înmormântat în biserică, că a avut nușce copii nelegitimi, că s-a drogat, că a preacurvit, vai ce blasfemie, and so on …

Nu mai zic de Facebook, unde toți se îngrămădesc care mai de care să dea Like-uri, Share-uri la tot felul de câcaturi porcării de genul “Dă Like și Share dacă și ție îți pare rău că a murit bla bla bla”.

Bă băieți, e prea târziu acum! Dacă nu l-ați apreciat așa în timpul vieții, acum în al 13-lea ceas vă treziți deștepți? E ca atunci când a murit Michael Jackson. Tot manelarul mergea cu mașina cu geamurile deschise, cu Michael Jackson la maxim în mașină și eventual vărsând o lacrimă. Dar toți frate. Unde te întorceai auzeai numai Michael Jackson. Păi bă, până acum de ce mama dreaq n-ați ascultat? La fel și cu regretata Laura Stoica, cu Whitney Houston și cu mulți alții, plecați prea devreme dintre noi.

De ce în ceasul al 13-lea? De ce?

Trist.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
risipa la romani
Risipiți frații mei, risipiți !

Am văzut acum câteva zile un reportaj despre ceea ce înseamnă risipa la români. E trist. Nu faptul că el...

Close