Naștere plăcută

Admin | Personals
15 Nov 2012

Mnoh, după ce tot m-am sucit de 10.000 de ori și am avut tot atâtea viziuni asupra a cum vreau sa fie făcut acest blog, intr-un final l-am născut în forma sub care se află (cel puțin pentru moment). Nu spun ca nu o să schimb tema sau să tot bilbilesc pe ici pe colo, doar ca îîîîîntr-un final m-am apucat să scriu.

Acuma sa fim sinceri, nu există scuză. Dacă vrei să scrii ceva, scrii. Nu te oprește nimeni. E o țară liberă, de aia au murit atâți tineri in ’89. Ești liber să-ți exprimi opiniile asupra oricărui subiect, oricând și oriunde. E dreptul tau. Dar pentru că eu sunt o persoană relativ comodă, câteodată mă complac în a spune că “de mâine sigur mă apuc de aia” sau “mâine merg să văd nușce neaparat” sau etc. etc.

Și uite așa, după mai mult de 2 ani de starturi nereușite (sau aproape starturi …), a venit ziua în care să scriu primul meu post pe blog. Sper să fie cu noroc, și mai mult decât atât, să fie cu folos. La mine mă refer, strict.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
geoana
Cum ni i-am ales, așa îi avem. Să-i stăpânim cu plăcere.

Astăzi a urmat un al doilea episod din telenovela "Reduceri bugetare la Parlament". Aleșii noștri, care anul acesta s-au înmulțit...

Close