Momentele esențiale din viața lui Mircea Badea

Admin | Personals
11 Dec 2012

Făcând surf pe crestele înspumate ale presei online, am dat peste un articol foarte interesant in Cațavencii. Au acei oameni un stil de a pune lucrurile de așa manieră încăt nu se poate să nu-ți smulgă un zambet, chiar dacă ai avut o zi aiurea, sau e mohorât afară și plouă sau ninge. Bine, poate nu toată lumea înțelege acest gen de saracsm, dar merită încercat. 😀

Publicat în Cațavencii, nr. 49, 12-18 decembrie 2012 de către Dan Panaet.

1974 – Se naște Mircea Badea, într-o maternitate cu profil sportiv din sectorul 3. Martorii spun că Badea plângea foarte zgomotos, probabil din cauză că-l scosese din sărite un laptop care nu mergea cum trebuie.

1975 – Mircea Badea face primii pași, după ce mult timp s-a târât pe jos făcând flotări într-o mână.

1976 – Un copil extrem de bine proporționat, fără pic de grăsime, Mircea Badea uimește pe toată lumea arătându-se și extrem de sociabil. Se pare că primul lui cuvânt n-a fost ”mama”, nici ”tata”, ci ”prietene”.

1984 – Pentru că România se angajase să-și plătească toată datoria externă și avea nevoie de valută, toate flotările pe care la face Mircea Badea sunt date la export. Badea visează ca într-o zi să facă flotări și pentru piața internă.

1987 – Părinții îl trimit la o sală de lupte, pentru a învăța să se bată cu un sac de box. În scurt timp, Mircea Badea ajunge spaima accesoriilor de antrenament, mai mulți saci de box mărturisind că n-ar vrea să se întâlnească cu el noaptea într-un gang întunecat.

1989 – În mulțimea de oameni adunați în Piața Universității  să protesteze împotriva lui Ceaușescu, Mircea Badea face notă discordantă, deoarece e singurul la bustul gos și cu pene în fund. Ajuns apoi în studioul 5 al Televiziunii, intră în direct și începe să vorbească cu operatorii de platou, întrebându-i dacă ei înțeleg care e faza cu teroriștii. ”Nu mai pot cu teroriștii”, le mărturisește el.

1990 – Se bucură foarte mult că a picat Ceaușescu, deoarece acum nu mai e obligat să folosească apelativul ”tovarășe” în loc de ”prietene”, cum îi place lui.

1995 – Mircea Badea începe să aibă mustrări de conștiință din cauză că, fiind foarte ocupat cu job-ul, își ține posterele cu femei goale închise în camera lui și nu le mai scoate și el din când în când în oraș, la un film, cum ar fi normal.

1999 – Antrenamentele pe care le-a făcut Mircea Badea la sala de lupte își arată într-un final utilitatea, când viitorul realizator tv este atacat la ceas de seară de un sac de box, care încearcă să-i fure lănțișorul de aur de la gât. Badea îl bate într-o manieră categorică, iar sacul de box rămâne inert pe trotuar, cu bureții ieșindu-i pe dinafară.

 

Tags: , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
Secretul nepăsării, al nonșalanței și al unei continue stări de bine

Este acesta : http://www.youtube.com/watch?v=tQhQy4xQbpU Ar trebui să nu ne mai batem atâta capul cu tot felul de chestii în viața...

Close