Minimizarea timpului de shopping în hipermarchee

Admin | Personals
18 Nov 2012

Toată lumea se grăbește în ziua de azi. Toți. Bine, mai puțin pensionarii. Și nu mă refer aici la cei normali, ci la cei care merg la cumpărături cu o viteză de 2m per 10 min. Ei săracii nu realizează că tocmai ei ar trebui să se grăbească, pentru că nu prea mai au mult timp, dacă înțelegeți ideea. Apropo de asta, văzusem un banner foarte interesant astăzi : “Nu acordăm reduceri pentru pensionari. Ați avut tot timpul din lume să strângeți suma întreagă”. True.

Divaghez. De obicei îmi setez un target de acasă, știu exact ce am de cumpărat, dacă se mai întâmplă să mai fie și câteva daune colaterale pe drum, so be it ! Intru în hipermarchee cu harta în cap, pac pac pac, am luat totul, mai rămâne timpul de așteptare la coadă pentru plată. Nu mai intru aici în amănunte, o să dezvolt în alt post și chestia asta.

În ultimul timp am văzut că se aplică o strategie de marketing foarte interesantă. Se rearanjează toate produsele. Gen unde era înainte șamponul acum e gelul de duș sau absorbantele, unde era detergentul e curpapirul hârtia igienică and so on. Exemplele pot continua.

Frumoasă strategie de altfel. Navigând ca idiotul printre rafturile rearanjate, poate mai vezi ceva ce-ți place. Sau nu. Oricum pierzi timp. Și ce poți să faci decât să te uiți și la alte produse și să-ți dai seama că îți trebuie și alea. Și uite așa mai cumperi câte ceva.

Mișto strategie. Doar că îmi strică timpul alocat cumpărăturilor.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
obama
Două scurte, la botul calului …

Le-am auzit astăzi și ca să avem cu toții o săptămână în care să nu intrăm direct cu pieptul, ci...

Close