Legalize-it …

Admin | Personals
7 Dec 2012

Frații noștri întru Bob Marley de pe continentul european, în speță olandezii, nu se mai pot lăuda cu privilegiul de a fi singurii care pot fuma legal marijuana. Autoritățile americane au observat că foarte mulți turiști de-ai lor își petrec vacanțele în Olanda doar pentru a se putea bucura în voie de binefacerile medicamentului pentru glaucom. Și atunci au zis halt, cum să facem să încurajăm totuși și turismul normal, să mai vadă și ochiul lor un Louvre, un Tour Eiffel, monument and so on. Soluția a fost găsită : au legalizat și ei consumul de canabis. Bine, momentan doar in statul Washington, dar știți cum e : Azi în Timișoara, mâine-n toată țara ! Evenimentul a fost sarbatorit de zeci de persoane în orașul Seattle, în celebra zona Space Needle, pe acorduri de muzică reggae și învăluiți în nori de fum.

Bob Marley cred că varsă o lacrimă acolo pe norișorul lui. Apoi își va termina și el în tihnă joint-ul : “My job is done here!”

Tags: , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
ungur
UDMR, dispăreți din țara asta !!!

După ultimele rezultate ale votului mirobolant din România se pare că USL a câștigat cu o majoritate covârșitoare. Șoc :...

Close