Iote veni și iarna în București

Admin | Personals
11 Dec 2012

Mai ales acum în preajma Sărbătorilor, iubesc anotimpul ăsta alb. Sunt anumite chestii care nu se compară cu nimic în lumea asta. Și nu mă refer aici la eternele concerte de colinde ale trioului de aur Fuego / Hrușcă / Ștefan Bănică Jr. Bine, Fuego cică se lasă de sportul ăsta extrem, deci Doamne Ajută și să sperăm că scăpăm și de ceilalți 😀 Nu că nu-mi plac, doar că s-a ajuns la o suprasuprasupra…supra saturație.

Pe lângă asta avem mirosul de brad, Jingle Bells cântat de instalații de pom chinezești, deodorantul de cameră de iarnă de la AmbiPur, cel cu măr copt și scorțișoară … Mmmmm

A venit iarna și în frumoasa capitală a României. București. “Unde soarele răsare / doar dacă-l plătești” 😀

A început dansul fulgilor de nea. Şi al maşinilor pe şosea. Nu pentru că nu ar avea şoferii cauciucuri de iarnă pe toate roţile. Ci pentru că nu ştiu şofa. Plus de asta, nu înţeleg o chestie. E ştiut că în Bucureşti, când plouă sau ninge e dezastru în trafic. Toţi ies cu maşinile.

Bă de ce mama dreaq nu luaţi mijloacele de transport în comun ? Gen metrou ? Abia puteţi conduce pe uscat, vreţi şi pe ud ???

Comic.

Tags: , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
Coca tuning
Ce înseamnă tuning ?

Dedicație specială pentru toți meltenii care posedă niște bestii de mașini tunate, dintre care doar spicuim : 1. BMW "Pisicuță"...

Close