Într-un final, Android se aliniază cu iOS

Admin | Personals
13 Dec 2012

iosvsandroidCiteam acum câteva minute pe Tech Crunch un articol foarte interesant :

Facebook speeds up Android App by ditching HTML5 and rebuilding it natively just like the iOS version

Linkul este ăsta. Foarte mișto scris. Înțeleg de aici că după muuuuult timp de când platforma Facebook era implementată nativ în iOS s-au gândit să facă la fel și pentru Android, pentru că dădea niște rateuri maxime.

Mi-a sărit în ochi ceva.

Toți haterii care zic chestii de genul ca vai, iOS sux și Android is the best pentru că e free, totul e moka, vai ce fericiți suntem noi. Fraților, nu tot ce e moca e și bun. Tocmai de aceea Apple este top of the top la vânzări. Tocmai pentru că nimic nu e free. Aplicațiile ca lumea se plătesc pe bani buni, ai garanție și suport post-vânzare. Și merg șnur. Pe când Android este o platformă free, cu aplicații free, făcute de tot felul de dezvoltatori. E posibil să meargă ok, e posibil să nu.

De aia Apple are fani. Când zic fani, zic fani. Oameni care literalmente sunt în stare să-și vândă un rinichi ca sa poată pune mâna pe un astfel de gadget. Nu același lucru l-aș putea spune și despre cei care folosesc platforma Android. N-am auzit de nici un Samsungar să-și vândă tibia sau peroneul sau vreo altă componentă internă ca să-și ia un Samsung Galaxy S3.

No offence, dar de obicei vulpea când nu ajunge la struguri urlă că-s acri. Sună cunoscut ?

Tags: , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
Visare
Early works. Din Bucovina, cu drag.

Știi sentimentul ăla de dor de casă. Adevăr se zice, nicăieri nu e ca acasă.  Acolo e locul unde te...

Close