Dreptatea în România

Admin | Personals
26 Jan 2013

politiaPoliţista Melania Renghea, cea care a declanşat scandalul din Poliţia Română după ce şi-ar fi înjunghiat fostul şef pe care l-a acuzat că a violat-o, va fi cercetată pentru tentativă de omor calificat. Iniţial, poliţista a fost acuzată de tentativă de omor, dar i s-a schimbat apoi încadrarea juridică având în vedere că fapta a fost săvârşită într-un loc public.

No, ideea e simplă. Dacă pentru tentativa de omor luai între 10 și 20 de anișori la mititica, pentru cea de tentativă de omor calificat iei între 15 și 25 de anișori. Păi nu? Ce pana mea, dacă ăla a vrut să bage ratonul la vizuină fără acceptul vizuinei, care-i problema? E șef de Poliție în Dolj, e un șmecher. Aia, o proastă, dă-o-n spanac, e subalternă, să se supună, ce mama naibii, să cânte la microfon!

Pe 26 decembrie 2012, Melania Renghea l-a înjunghiat pe Gheorghe Barbu, fostul ei şef, invocând faptul că ar fi încercat să o violeze. Poliţista a depus o plângere la Parchet prin care îl acuza pe Barbu de viol şi şantaj şi pe alte nouă persoane de abuz sexual. Printre acestea se numără şeful IPJ Olt, Ion Voicu, şeful Poliţiei Balş, Ion Sotea, şi procurorul Laurenţiu Turcin.

Uite așa dragii mei, cu niște personaje sonore pe firmament se rezolvă problema. Șeful e șef și în pula goală organul reproducător gol. Cum dreaq s-ar putea altfel? Trebuie închisă gura proastei. De ce să luăm măsuri ca așa ceva să nu se mai întâmple? Lasă-l pe el în pace, mai bagă-i la proastă 5 anișori în plus la bulău, așa, ca să se învețe minte… A, n-are rost să mai zic că femeia era deja însărcinată în momentul în care au călărit-o băieții veseli.

Mi-e silă.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
Mos Nicolae
Mic ghid de supraviețuire în jungla cumpărăturilor

În noaptea asta copii care au fost cuminți în timpul anului și și-au curățat ghetuțele vor primi în ele un...

Close