Despre super oferte – part 2

Admin | Personals
18 Nov 2012

A început de ceva vreme febra cumpărăturilor de Craciun. Sună cumva ciudat pentru mine, având în vedere că mai este o lună și ceva până atunci. Bine, nu mă refer la partea de cumpărat cadouri, alea ți le-ai planificat de ceva vreme, poate le ai deja cumpărate. Sau nu. Nu e mare problemă asta.

Alta e problema. De ce m-aș duce să cumpăr ACUM bomboane de pom de exemplu? Doar pentru că sunt la ofertă ? Crezi sincer ca atunci vor fi mai scumpe ? Și chiar dacă ar fi, ce dracu faci cu bomboanele de pom până atunci ? Le ții în frigider ? Păi și atunci unde mai bagi mâncarea de zi cu zi ? Fleica de porc și micii. Că doar n-ai să te furajezi cu bomboane de pom din stoc până în Decembrie.

Mai sunt oferte de astea gândite de super mințile celor de la marketing. Gen cumperi un pachet de Pamperși, ai o cutie de tampoane cadou. … … … Ce are sula primăria cu prefectura bre ?!? S-or nimeri cumva să fie la îndemână și să-ți și trebuiască ambele, dar totuși … Sau  cumperi un șampon de spălat boracii copiii de câteva luni, primești un set de creioane cadou. Păi ce dracu să facă ăla cu ele ? Că e prea mic să deseneze, plus că s-ar putea să-și scoată un ochi, să și le bage în fund, nu știu. Mi se pare o chestie periculoasă. E plin de astfel de .. hm, să le zicem oferte.

Dar cea mai tare este următoarea : La o caserolă de pulpe de pui ai cadou o cutie de Red Bull. WTF ?!? Bine, connaiseurii știu chestia aia cu “Zboară puiule, zboară !”, o chestie idiot gândită de altfel, dar e o idee pe care se pare că au prins-o din zbor și marile minți luminate ale hipermarcheeului. Oricum asocierea e genială. Măcar daca-ți dădeau un pui întreg, nu numai roțile din spate. Mai puteai să mai zici “Zboară cu Red Bull puiule congelat de o lună, zboară daca poți”.

Așa poți doar să te uiți și să te minunezi de mirobolantele creații ale celor de la marketing.

Vorba aia : “Mama proștilor e tot timpul gravidă”.

Later edit : Am uitat de super oferta de la nușce vin de cacat duzină, la care îți dă cadou o pungă de alune. Păi alea merg cu bere băi cretinilor, nu cu vin !!! Dați și voi niște brânză de aia cu miros de șosete, că aia merge cu vin. Și cu niste nuci eventual.

Gizăs!

Tags: , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
wonder
Mă minunez…

Ce mă minunează pe mine în lumea asta? Tough topic aș putea spune. De unde să încep? Aș putea începe...

Close