Despre super oferte – part 1

Admin | Personals
18 Nov 2012

Acum sincer nu știu câți au pățit treaba asta, dar probabil că destui.

Peste tot anunțuri cu reduceri de 70-80-90% la mai toate chestiile, de la electronice la haine și tampoane. Whatever, mă voi referi acum strict la reducerile care sunt aplicate de comercianți la haine.

Prin primăvară, jumătatea vede niște modele de geci de primăvară-toamnă de la un anumit brand. Cumpărabile dintr-un anumit magazin specializat pe branduri din București.

În primăvară am fost la respectivul magazin să vedem care-i mișcarea de trupe. Totul bun, doar că respectiva geacă avea un preț mult peste ceea ce putea ea să ofere de banii ăia. Nu dau prețul că nu are rost. Am zis pas la momentul respectiv.

Acum, tentați fiind de respectiva reducere de 70% am zis hai să vedem poate găsim ceva interesant. Bun. Mergem.

Surpriză, găsim aceeași geacă acolo, fiind pusă la reduceri, fiind sfârșit de sezon. Am zis gata, jackpot !! Când colo, surpriză : prețul inițial, cel tăiat, la care era aplicată reducerea de 70%, era de vreo 3-4 ori mai mare decât cel redus. Nu asta era problema, ci faptul că prețul la care era redusă era EXACT prețul din primăvară, cel fără reducere.

Nu vorbesc aiurea, ci am o memorie vizuală relativ bună, mai ales că prețul din primăvară era rotunjor. Ne-am mai uitat la alte chestii pe care le știam din primăvară, le-am găsit, toate aflate în aceeași situație. Adică prețul de acum redus era la fel cu cel ne-redus din primăvară.

Păi bă nesimțiților, cum dreaq vine treaba asta ? Unde sunt reducerile ??? Chiar ne mințiți așa pe față ???

La Viena, sunt REDUCERI în perioada asta !!! Dau doar un exemplu : o pereche de blugi Wrangl3r, reduși de la 180 de Euro la 20 de Euro.

Astea sunt reduceri bă nesimțiților, nu ce ne băgați nouă pe gât în Românica.

Și se mai plâng că dau faliment. So funny !!! Nu toată lumea e imbecilă idioților.

Sincer merită să mergeți la Parndof sau Milano sau Budapesta pentru târgurile de Craciun. Oriunde numai nu în România. Mă doare s-o spun, dar asta e piesa.

Pace și fericire vă doresc tuturor. Iar celor care fac chestii de astea le doresc să dea faliment, eventual cu niște credite bancare în spate.

Out.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
XFactor
Evoluția X-Factor

Băi și începuse atât de bine ... Având în vedere dezastrul primului juriu de la X-Factor România, în speță Paula...

Close