Cum ni i-am ales, așa îi avem. Să-i stăpânim cu plăcere.

Admin | Personals
16 Jan 2013

geoanaAstăzi a urmat un al doilea episod din telenovela “Reduceri bugetare la Parlament”. Aleșii noștri, care anul acesta s-au înmulțit ca iepurii, că nah, de unde-i cald și bine vipera nu iese, au făcut mare megashow în Parlament, de ziceai că-s la Vocea României. După veștile neliniștitoare date de tovarășul Zgonea cu privire la evacuarea șobolanilor din corabia hotelurilor în care stăteau bine mersi cazați contra sumei modice de aproape 2.000 de euro pe lună, bani ai contribuabililor de altfel, tovarășii activiști de partid și-au luat inimile în dinți (sau, mă rog, portofelele în dinți, cum preferați…) și s-au dus la o rundă de negocieri, poate poate totuși vor fi lăsați să stea în continuare ca niște belferi în frumoasele hoteluri cu care s-au obișnuit. Nicăieri nu-i ca acasă, nu? În aceste condiţii inumane, singura solutie e renegocierea contractelor cu hotelurile, din moment ce bugetul este insuficient, iar deputaţii sunt foarte mulţi, și sincer, nu văd cum și mai ales unde s-ar putea muta tovarășii deputați la o chirie de mizerie de aproape 1.000 de euro pe lună.

Colac peste pupăză, Guvernul a publicat tot astăzi o listă cu chiriașii locuințelor RA-APPS, care conform noilor rectificări bugetare, trebuie dați și ei afară. Printre ei și două nume ilustre, în speță domnul Ion Țiriac și tovarășul Mircea Geoană. Domnul Ion Țiriac habitează într-un spațiu de 215 mp2, pentru care plătește o chirie lunară la RA-APPS de 27.000 de euro. Bine, pe el îl înțeleg, e vorba probabil și de excentricitate, nu cred că se pune problema de bani.

Al doilea personaj însă, tavarisci Geoană locuiește împreună cu familia într-un spațiu al RA-APPS de 246 de mp2 pentru care plătește lunar o chirie de 3.200 de euro. Reacția tovarășului Geoană, contactat referitor la darea sa afară din acest spațiu a fost una sublimă. Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor afirmă că nu are “bani cu nemiluita, cum au alţii“, pentru a se muta repede într-o locuinţă cumpărată. “Nu m-am mişcat din cauza resurselor financiare modeste pe care le am“, a explicat el. “Am plătit chirie la fel ca orice alt cetățean“.

Păi fratele meu sovietic, ce înseamnă la tine “bani cu nemiluita” ??? 3.200 de euro chirie e puțin ??? Păi de unde atâția bani fratele meu? Din salariu? Din ce știam eu, salariul cel mai mare pentru o funcție de stat este, evident, cel al Președintelui României, care este undeva la 1.800 de euro. Tovarășul Geoană de unde produce 3.200 de euro cash pe lună să plătească această chirie? Și-mi zice că nu are “bani cu nemiluita, cum au alţii“? Plus acel Lexus B-xx-UGY pe care îl conduce prin București. Nu mă mai gândesc aici la mașinile soției sau ale copiilor, că n-are rost. Probabil sunt Dacii Logan.

În altă ordine de idei tovarăși, ce înseamnă în viziunea voastră “bani cu nemiluita” ??? Jur că sunt de-a dreptul curios.

Suntem un popor de proști dacă mai înghițim multe porcării de genul ăsta. Păcat că nu e legal să împuști politicieni. Ar fi o țară liberă.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
kelemen
Ultima oră : UDMR NU participă la guvernare ?!?

Deci OMFG OMFG OMFG !!! Acest sfârșit de an vine cu tot felul de vești, care mai de care mai...

Close