Ce însemnă să fii corporatist ? – part 1

Admin | Personals
15 Nov 2012

Încep prin a spune ca e greu sa fii corporatist, spre deliciul publicului. Ai atâtea target-uri de îndeplinit On-the-job și Off-the-job că nici tu nu știi ce project management de pe planeta asta te va scoate cu risc minim de reușită.

Nu-i așa că după ce ai terminat job-ul în ziua Ț, te gândești cu ce trebuie să te îmbraci/speli/usuci/calci în ziua următoare pentru ca meeting-urile/video conferințele/One2One-urile te pândesc de după colț!

Blackberry-ul/ iPhone-ul/ Htc-ul/ Palm-ul de serviciu îți colcăie de alerte, nu mai știi la ce să răspunzi nesemnalizând la semafor, selectând benzi by default neincluzând frustrarile celorlalți participanți la trafic, dă-le-ncolo de reguli de circulație, here I come with my company car, eu trebuie sa maximizez experiența clientului și profitul companiei fără doar și poate! Călcând la sentiment!

În fiecare zi de freamăt în trafic, fie el suprateran sau subteran tu vezi un challenge demn de Guiness Book, trebuie sa fii impecabil (ce va spune colega implicată în cel mai tare proiect din departament, aka concurența) că eu am uitat să-mi calc suit-ul din ziua Z, OMFG, Twitter it, nu se poate așa ceva, șefii corporatiști vor afla la țigara adiacentă cafelei de la Doncafe Espressor de zi cu zi, mica bârfă a zilei răstalmacită în departament !!! Ce urmează de aici, oh well, atâta mâncare corporatistă, și nici măcar nu e de la Meniul Zilei din zonă!

Frustrați, metrici, improvement plans, bârfe, toate fac parte din acea zi mirobolontă  pre-gândită din sufrageria unui apartament luat cu rate grele și cu sacrificii multe!

Oare merită, at the end of the day?

Sau

Welcome to România Corporatistă, aplatizată de atâta superficialiate și know-how autohton adaptat la Prazul Zilei!

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
q7
Despre cauciucurile de iarnă și importanța lor

Da, știu cum sună titlul, cu toate acestea nu vă voi plictisi cu multe detalii tehnice. Cert este că sub...

Close