Cam așa se strâng “milioanele” de Like-uri pe Facebook

Admin | Personals
14 Nov 2014

victor ponta unlike unfollowDiscutând astăzi despre una despre alta cu o persoană dragă mie, mi-am adus aminte să o întreb  cum de a reușit să dea Like pe Facebook unui anumit politician, candidat în alegerile prezidențiale din 2014, mai ales cunoscând antipatia respectivei persoane pentru tovarașul politician.

Apoi mi-am amintit că văzusem în presă un articol exact pe această temă, în speță cum te trezești că ai dat Like unei anumite pagini pe Facebook fără ca tu măcar să știi. Aparent în acest război mizerabil pentru ciolan se folosesc orice mijloace pentru a ieși în față. De fapt nu știu de ce mă mai mir de toate aceste mânării făcute. Într-o luptă mizerabilă nu se folosesc mănușile, se folosesc fecalele.

Aparent milioanele de Like-uri pe anumite pagini de Facebook nu aparțin deținătorilor de fapt, ci printr-un mod sau altul, încă necunoscut mie se pun acolo fără ca respectiva persoană să aibă habar. Și apoi ne batem cu pumnul în piept : “Uite câți susținători am eu, câte milioane de follow-eri”

Ar trebui să-mi periez contul de Facebook, nu m-ar mira să mă trezesc că am “dat” Like unor astfel de hămesiți, care să se poată apoi lăuda cu el. Și cu alte câteva sute de mii de proști ca mine.

Mi-e silă.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
sergiu nicolaescu
Nu trageți dom’ Semaca !

S-a mai dus cineva din vechea gardă. Unul câte unul, în 2012 și acum la început de 2013 au plecat,...

Close