Bilanț post-apocaliptic / Introspecții de Sărbători

Admin | Bucovina, Personals
26 Dec 2012

lookbusyA trecut și Apocalipsa de anul ăsta. Care, fie vorba între noi, a fost un mare fail, the worst Apocalypse ever. N-a murit nimeni, dimpotrivă, oamenii au făcut mult sex neprotejat, că deh, e ultima dată, și uite așa prin Septembrie zic eu că o să avem parte de o explozie demografică. Prostia din păcate nu doare. Toți cei care și-au făcut jdemii de credite atunci în ideea că oricum nu or să dea banii înapoi (ăia de la bancă de le-or împrumutat vor fi oricum morți, că de aia e făcută Apocalipsa, să mai moară nițel oameni, nu?) acuma stau și se uită la facturi precum broasca la flacăra oxiacetilenică de sudură și se gândesc cam cum să rezolve problema. Viața merge înainte la fel ca și până acum, mayașii ne-au tras o mega-țeapă cu predicțiile lor and stuff.

Au venit și Sărbătorile de Iarnă. Anul acesta beneficiem și de zăpadă, deci putem să intrăm în starea Zen liniștiți, să facem bilanțul anului care e pe sfârșite și planurile pentru cel care vine. Încercăm să fim mai buni unii cu alții, atât cât se poate. Să ne îmbrățișăm prietenii dragi și să depănăm cu ei amintiri la un vin fiert. Sau la un JB. Să le zâmbim frumos dușmanilor și să nu-i uităm pentru death wish list-ul de la anul. Poate totuși s-or da pe brazdă. Să ne uităm la “Singur acasă 3” pentru a miliarda oară. Să facem surf printre 20 de posturi TV românești și să nu găsim nicăieri Fuego. Să tragem adânc în piept mirosul de brad. Sau cel de măr copt cu scorțișoară de la AmbiPur-ul din cameră. Să mănânci. Ca un porc. Sa bei ca doi. Să suni după aia la 112 că te dor toate. Să-ți juri după o noapte de beție că nu mai faci niciodată așa ceva, iar a doua seară s-o iei de la capăt. Să faci promisiuni pe care oricum nu ai să le respecți, de genul “De la anul mă las de fumat”.

Sunt foarte multe lucruri pe care putem să le facem. Și dacă tot suntem vii, teferi și nevătămați, ar fi o mare prostie să nu profităm de timpul care ne-a mai rămas. Asta până la următoarea Apocalipsă.

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
XFactor
Evoluția X-Factor

Băi și începuse atât de bine ... Având în vedere dezastrul primului juriu de la X-Factor România, în speță Paula...

Close