Banul tot la ban trage neamule

Admin | Personals
26 Nov 2012

Precum este știut (sau nu?), de ceva timp de acuma, între firma germană Audi și echipa de fotbal Real Madrid există o colaborare fructuoasă. Ca să celebreze această colaborare cei de la Audi au scos o nouă versiune a modelului sport R8 LMS Ultra, branduită Real Madrid. Tot cu această ocazie s-au înmânat cheile noilor mașini de protocol câtorva jucători, 20 la număr, în frunte cu Dumnezeul lor, Mourinho.

Mi-a plăcut modul în care și-au ales jucătorii mașinile : majoritatea au optat pentru Q7, Mourinho pentru A8. Logic de altfel, e vorba de prestanță.

De departe cel mai inspirat a fost Cristiano Ronaldo, care a plecat acăsucă să se joace cu un R8, urmat de Benzema, cu un RS5.
Iaca neamule, așa se fac banii frumoși în ziua de astăzi. Dacă ai talent în a da cu piciorul în beșică, te-ai scos. Ai să te lași de sportul asta la 35 de ani probabil, dar până atunci, dacă n-o arzi gangsta’ ca Mutu ai să ai destui bănuți cât să faci Revelionul în Bahrein la pensie. În fiecare zi.

A, că-mi amintiși, Ronaldo va servi probabil în viitorul foarte apropiat undeva la 500.000 de Euro pe săptămână. Nu pe Lună, nu pe sezon, nu pe Soare. Pe săptămână.

Știu, o să-mi ziceți că e o meserie foaaarte grea și nu oricine o poate face. Corect. La fel cum nu oricine poate trece printr-o facultate prin propriile puteri. E simplu, dacă o termină și se angajează undeva are șanse mult mai mari să facă mult mai puțini bani decât dacă se lăsa de facultate sau nu o făcea deloc și se apuca de ceva business. Exemplele sunt nenumărate, nu ma mai apuc acuma să fac teoria chibritului.

Bottom line e : învață să dai cu piciorul în minge, că nu-ți trebuie multă carte pentru asta, și fii pregătit să intri în lumea celor bogați. Fă o facultate, master și alte prostii de astea și pregătește-te să mori de foame la bătrânețe.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

UA-36392182-1
Read more:
HPIM2327
Flori

Dacă e să o luăm by-the-book, floarea reprezintă organul de înmulțire al gimnospermelor și angiospermelor. Florile au fost dintotdeauna admirate...

Close